PENGEDAR SAH SHAKLEE COD DI KAWASAN KG BARU, KLCC, BANGSAR, AMPANG, CHERAS DAN POSLAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Sunday, May 10

WARNA peranan Penting!!

Assalamualaikummm

Teman baru je balik dari Ipoh, tetibe teman bukak blog dan berkarang la kejap...

Kome sehat ke idok?? Teman sehat belaka..
Loghat perak ler pulok! Hehehe

Meh akak nak tanya, kenapa buah-buahan dan sayuran dicipta oleh Allah dgn warna yang berlainan??

Nape sayur tak dicipta semua hijau??
Nape buah tak semua oren??

Haaaaa ade la sebabnyeee...
Sebab lain warna, lain peranan lain fungsi utk kesihatan tubuh badan manusia dan haiwan.

Setiap apa yang dicipta oleh Allah pasti ade fungsi dan sebab nye...
Tapi larat ke kita hari2 nak kena makan pelbagai jenis buah buahan & sayur sayuran setiap hari???
So #shaklee dah mudahkan kita...


Eat RED for healthy heart
- Ambik je DTX Complex Shaklee utk menjaga #kesihatan6hati
-Dtx berfungsi utk singkirkan segala toksin2 dlm hati.

Eat Yellow for your Joint
- Ambik je AJHT (Advance Joint Health) Shaklee yg merupakan Ekstrak jagung.
- bagus utk kesihatan sendi kerana mengandungi #Glucosamine yg baik utk #kesihatansendi.

Eat Green to Purify & Detoks
- Alfalfa adalah ejen #detoks yg terbaik, sumber herba hijau semulajadi.
- Herb lax juga gabungan herba2 yg mampu mengatasi masalah #sembelit, mencuci usus & melancarkan pembuangan air besar.

Eat PURPLE for a Longer life
- VIVIX Shaklee adalah gabungan bahan2 semula jadi yg hebat & tinggi kandungan #Antioksidan seperti purple carrot, anggur muscadine, cuspidatum polyganum & European Elderberries yg terbukti mmg terbaik utk #awetmuda & membaiki tisu2 serta sel2 badan yg rosak.

So apa lagi dapatkan pelbagai #supplement & #vitamin shaklee yg terbaik utk kesihatan anda.

Hubungi:
016.665.4028
Nazatul Helmy

COD: KL, Ampang, Cheras
PosLaju Seluruh Malaysia
_____________________________________________

_____________________________________________

Friday, May 8

Program Baru SPECIAL buat SID Baru

Assalamualaikum & Selamat pagi

Alhamdulillah semalam Nanny akak, Faizasuhada sempat join roadshow  Shaklee YES Program di Branch Shaklee Johor Bahru yg telah di bentangkan dgn jelas oleh VP of Sales shaklee iaitu Mr.Kelmen.
Dia share2 ngn WAHM Empire pasal program nih. So, akak share dengan you ols plak.


Apa dia Program YES ni??

YES ni bermaksud Young Entreprenuer System.

Young????untuk orang muda je ke??bukan..Young tu maksudnya untuk mereka2 yg masih baru dalam Shaklee ni,masih hijau lagi bak kata Mr.Kelmen..hehe

Akak sebagai salah seorang Shaklee Independent Distributor & Sebagai Leader dlm Shaklee Malaysia merasa sangat2 jeles (tapi jeles yg positif la ye) dengan program YES ni..Ini kerana melalui program ni sesiapa sahaja yg menyertai projek terbaru Shaklee ni berpeluang menjadi jutawan dalam masa 13 bulan sekiranya benar-benar FOLLOW & DUPLICATE System YES ni..

KENAPA JEALOUS???
(Yg positif SAHAJA)

Sebabnya program ni hanya terbuka untuk ahli baru yg menyertai Shaklee bermula dari May 2015.So kami yg dah lama dalam Shaklee ni tak berpeluang la nak grab peluang keemasan yg Shaklee tawarkan ni..
Tapi takpe..walau tak dapat grab,kami sebagai Leader dlm Shaklee ni berbesar hati utk guide seramai yg mungkin rakyat Malaysia yg berminat nak menyertai program YES ni & seterusnya menjadi JUTAWAN yg berjaya..Insha Allah
Menerusi program YES ini Shaklee dengan berbesar hati menawarkan 5 insentif hebat untuk semua peserta yang mendaftar Ahli Shaklee bermula May 2015 sehingga October 2015. 5 insentif   yang sangat best itu merupakan :

1. 1 botol Vita-Lea Shaklee Multivitamin Terbaik di dunia sempena 100 tahun usia VitaLea Shaklee.
(Daftar ahli shaklee dengan program YES)

2.  4 pakej set Shaklee yang paling hangat di pasaran dengan menawarkan harga TANPA GST.

3.    Hadiah tunai berganda (gandaan 100%) untuk peserta yang memenuhi syarat 100% EMI*. Sebagai contoh melalui EMI anda layak menerima hadiah tunai RM700, tetapi melalui program YES ini Shaklee membayar anda RM700 + 100% iaitu bersamaan RM1400 pada bulan ini.

4.    Pendapatan tunai bulanan extra 10% sehingga 50% setiap bulan selama 13 bulan. Contohnya bulan May anda layak menerima pendapatan tunai sebanyak RM1000, tetapi melalui program YES ini Shaklee akan membayar anda RM1500 pada bulan ini.

Peluang untuk mencari duit tambahan. Nak raya nih, boleh la buat tambah2 belanja raya utk family.

5.    Hadiah tunai sehingga RM18,000 untuk peserta program YES yang berjaya FOLLOW dan DUPLICATE system ini dengan cemerlang.

Haaa….gempak KEBABOM kan program YES yang ditawarkan oleh Shaklee kali ini. Rugi sangat2 siapa yang tak ambil peluang ni,tinggal nak dengan tak nak je kan..

Berminat nak join program YES ni?
Whatsapp/Telegram bawah ni
_________________________________________
"Di kehidupan saya ini,apa yang tidak mungkin HANYA APA YANG BELUM DI LAKUKAN"

Thursday, May 7

8 tanda kolestrol JAHAT membunuh!

Tanda-tanda kolestrol tinggi

Jom tengok jika anda ada simptom kolestrol tinggi

1. Sering berasa kebas2 pada kaki
2. Timbul bintik-bintik putih (biji lemak) pada bahagian bawah mata, kawasan muka atau leher


3. Mudah letih, cepat mengantuk dan penat
4. Sering sakit kepala. Ini disebabkan ruang arteri semakin sempit akibat tempelan kolestrol yg menghalang aliran darah ke otak.
5. Kaki membengkak akibat pembuluh darah semakin sempit.
6. Senak dada sebelah kiri apabila pembuluh darah pada bahagian jantung semakin tersumbat
7. Nafas terasa pendek
8. Degupan jantung pantas dan x sekata serta rasa ketat dibahagian leher dan tengkuk

Jika anda mengalami symptoms2 diatas sila lakukan pemeriksaan doktor dgn kadar segera..

Cegah sebelum terlambat
1/3 PUNCA KEMATIAN DI MALAYSIA adalah DARI PENYAKIT JANTUNG yg berpunca dr kolestrol tinggi.

Kolestrol bukan bergantung pada saiz badan ye!!
Yang kurus pun bole kena..

Phytocol shaklee yg diperkaya dgn fitosterol membantu utk halang penyerapan kolestrol dlm pembuluh darah.

10% penurunan kadar lemak jahat (LDL KOLESTROL) akan merendahkan 20% risiko penyakit jantung.

Kajian klinikal mendapati phytocol st membantu menurunkan paras kolestrol dgn baik..

Ingin dapatkan Phytocol st (120biji)

Jika digandingkan dengan omega guard shaklee ia akan mendapat kesan TERBAIK!

HARGA PASARAN RM333

Ingin harga TERBAIK serta konsultasi sepanjang pengambilan;


Omega Shaklee & Partner

Assalammualaikum korang
Lama nya tak update
Bersawang dah blog comelku ini

Meh i nak cite sket pasal Omega shaklee n partner.
Bulan ni promo omegaguard kan???
so jom kita tgk partner2 #omegaguard ni yg sesuai dgn masalah2 kesihatan anda..

Banyak manfaat omegaguard ni sebenarnya.

Jom tgk satu persatu ye.

1. Omegaguard + Advance Joint Health
-baik utk kesihatan sendi terutama lutut
- meningkatkan kesihatan pesakit arthritis & gout

2.Omegaguard + Alfalfa
-detox & bantu bakar lemak
-kawal paras kolestrol
-membantu masalah sembelit & buasir

3.Omegaguard + Carotomax
-baik utk kesihatan mata
-kurangkan risiko mata kering
-kesihatan tisu kulit & meningkatkan imunisasi

4.Omegaguard + Chewable vita c
-meningkatkan kesihatan kanak2 terutama yg mengalami astma
-menjaga kulit

5. Omegaguard + CoqHealth Plus + Phytocol-ST
-baik utk kesihatan jantung
-cegah salur darah tersumbat
-keaihatan lelaki

6.Omegaguard + Esp
-untuk bekalan tenaga berpanjangan
-sesuai utk ibu mengandung & menyusukan anak
-kawal kolestrol & slimming
-penjagaan kulit

7.Omegaguard + Garlic Complex
-mengawal masalah darah tinggi
-mengurangkan pemendapan lemak

8.Omegaguard + Gla Complex
-kesuburan wanita
-masalah hormon/ Pms wanita
-menangani masalah jeragat
-kecantikan & kelembapan kulit



9.Omegaguard + Herb-Lax
-meringankan masalah sembelit & buasir
-mengempiskan perut & slimming

10.Omegaguard + Lecithin
-slimming & kawal kolesterol
-memecahkan lemak dlm badan
-utk kesihatan jantung
-mengurangkan & mencegah masalah berkaitan hati

11.Omegaguard + Nutriferon
-meningkatkan imunisai tubuh badan

12.Omegaguard + Ostematrix
-menguatkan tulang & gigi
-menggalakkan  kulit yg cantik
-melegakan sakit sendi

13.Omegaguard + SR Vita C
-untuk kesihatan kulit
-mengurangkan asma & eczema
-kecantikan
-bermanfaat utk perkembangan saraf & otak bayi
-baik utk kesihatan ibu mengandung & menyusukan anak

14.Omegaguard + Vita E
-baik utk kesuburan kulit
-baik utk kecantukan kulit
-bagus utk kesihatan jantung

15.Omegaguard & Zinc Complex
-kawalan diabetis
-kesihatan lelaki
-meningkatkan  sistem imun

16.Omegaguard + Mealshake
-menguatkan daya ingatan & tumpuan kanak2
-memberi tenaga & meningkatkan selera makan kanak2
-manfaat utk maslah asma & eczema kanak2

Pm/whatsapp
0166654028 - Nazatul